Amtest - no. 1 SMT distributor in Central and Eastern Europe

Последни новини

 • 23/02/2018

  Амтест Груп и Универсал Инструментс разширяват партньорството си в България

  Универсал инструментс със седалище Бигнамтон САЩ , световният лидер в PTH технология, разшири сътрудничеството си с "Амтест Груп", на територията на България. Подробности

 • 01/02/2018

  Robert Brożyna бе назначен за Мениджър демо център в Полша

  Имаме удоволствието да ви информираме че Robert Brożyna беше назначен за “Мениджър” на нашият нов Демо център във Вроцлав, Полша. Подробности

 • 20/11/2017

  Компанията ESE производител на машини за ситопечат се присъедини към семейството на Amtest-Group

  По време на Продуктроника бе сключено споразумението за сътрудничество между ESE и Amtest-Group. Подробности

Анкета за удовлетвореността на клиентите

Моля попълнете анкетата

Профил

Амтест Груп е най-бързо развиващия се дистрибутор в Централна и Източна Европа, с персонал и офиси, покриващ основните ни територии Чехия, Унгария, Полша, Румъния, Словакия и България - през 2018 г започнахме няколко проекта в Сърбия и Словения.

Този ръст е постигнат чрез отклоняване от традиционното мислене – на дистрибуторска компанията, във
 • Един “added value” доставчик, където стойността, и опитът стана наш основен фокус.
 • “Risk-free” клиентски решения, като всички инвестиции в групата са стриктно фокусирани върху познанията за процесите, нови базови технологии и“ най-добър във областта ” със своята предвидливост.
 • “Teamwork” където знанията от една територия, и една промишленост се споделя в цялата група. Нашият успех се основава на “ работата в екип ”
За да подпомогне това развитие,Групата, е разработила своя собствена Демо Център разположен във основният ни офис в Будапеща , Унгария, където предоставяме на нашите клиенти достъп до знания и технологични решения за тяхните производствени нужди .

Благодарение на успехът постигнат в центърът ни в Бъдапеща , отворихме втори център във Вроцлав, Полша .

Амтест Груп се състои от над 50 души персонал (включително 17 процесни инженери) които работят в нашите територии, и са сертифициран по ISO 9000-2008.

История:

Amtest Associates Limited е основана в Лондон, Англия през 1973 г., от Питър Тейлър и Миро Иргл и от създаването на компаниите преди 40 години работи изцяло в Централна и Източна Европа.

Произходът на името, идва от “ AM ” erican “ TEST ” съкратен до Amtest и бе лидер в предлагането на, тестово оборудване , във бившия Източен блок.

Основната цел на Амтест Груп от 1973 г. е да представлява и доставя оборудване от водещите световни производители , особено важно за нас е инсталацията , гаранцията , сервизът както и подкрепата на нашите клиенти.

През 2011 г. Амтест Груп откри своя демо център в Будапеща, Унгария, за първи път взема участие в световното изложение Продуктроника в Мюнхен , същевремено променя цветовете и логото на фирмата.


Оригиналното лого на Амтест 1973-2011

Мостът на Амтест показва силата и сигурността и е технологичен портал осигоряващ връзката между нашите партньори и клиентите ни .
Бордото изразява решителност докато прахово синьото символизира доверието.


Логото на Амтест от 27ми Септември 2011