Amtest - no. 1 SMT distributor in Central and Eastern Europe

Последни новини

 • 28/02/2020

  Nano Dimension водещата световна компания за 3D печат на електроника се обедини с Amtest Group

  Nano Dimension водеща в света 3D-дружеството за печатна електроника се обединиха с Amtest Group в страните от Румъния, Унгария, Полша, Словения, Сърбия, Хърватия и България. Вижте повече подробности

 • 16/01/2020

  Amtest Group и X-Treme Series подписаха ексклузивно споразумение за дистрибуция

  Amtest Group and X-Treme Series подписаха договор за дистрибуция, покриващ Румъния, Унгария, Полша, Словения, Сърбия, Хърватия и България. Вижте повече подробности

 • 31/10/2019

  Cyberoptics се присъедини към семейството на Amtest Group

  Amtest Group и Cyberoptics подписва споразумение за сътрудничество, обхващащо всички територии на Amtest Group за популяризиране и подкрепа на авангардни 3D технологии, предлагани от този американски лидер на пазара. Вижте повече подробности


Профил

Амтест Груп е най-бързо развиващия се дистрибутор в Централна и Източна Европа, с персонал и офиси, покриващ основните ни територии Чехия, Унгария, Полша, Румъния, Словакия и България – през 2018 г започнахме няколко проекта в Сърбия и Словения.

Този ръст е постигнат чрез отклоняване от традиционното мислене – на дистрибуторска компанията, във

 • Един “added value” доставчик, където стойността, и опитът стана наш основен фокус.
 • “Risk-free” клиентски решения, като всички инвестиции в групата са стриктно фокусирани върху познанията за процесите, нови базови технологии и“ най-добър във областта ” със своята предвидливост.
 • “Teamwork” където знанията от една територия, и една промишленост се споделя в цялата група. Нашият успех се основава на “ работата в екип ”

За да подпомогне това развитие,Групата, е разработила своя собствена Демо Център разположен във основният ни офис в Будапеща , Унгария, където предоставяме на нашите клиенти достъп до знания и технологични решения за тяхните производствени нужди .

Благодарение на успехът постигнат в центърът ни в Бъдапеща , отворихме втори център във Вроцлав, Полша .

Амтест Груп се състои от над 50 души персонал (включително 17 процесни инженери) които работят в нашите територии, и са сертифициран по ISO 9000-2008.

История:


Amtest Associates Limited е основана в Лондон, Англия през 1973 г., от Питър Тейлър и Миро Иргл и от създаването на компаниите преди 40 години работи изцяло в Централна и Източна Европа.

Произходът на името, идва от “ AM ” erican “ TEST ” съкратен до Amtest и бе лидер в предлагането на, тестово оборудване , във бившия Източен блок.

Основната цел на Амтест Груп от 1973 г. е да представлява и доставя оборудване от водещите световни производители , особено важно за нас е инсталацията , гаранцията , сервизът както и подкрепата на нашите клиенти.

През 2011 г. Амтест Груп откри своя демо център в Будапеща, Унгария, за първи път взема участие в световното изложение Продуктроника в Мюнхен , същевремено променя цветовете и логото на фирмата.


Оригиналното лого на Амтест 1973-2011

Мостът на Амтест показва силата и сигурността и е технологичен портал осигоряващ връзката между нашите партньори и клиентите ни .
Бордото изразява решителност докато прахово синьото символизира доверието.


Логото на Амтест от 27ми Септември 2011